Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

FC Barcelona er ubesejret i 15 La Liga-kampe

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 10. marts 2019


FC Barcelona er ubesejret i 15 La Liga-kampe

FC Barcelonas sejr over Rayo Vallecano betyder, at Ernesto Valverdes FC Barcelona nu er ubesejret i hele 15 kampe i La Liga. De er fortsat syv point foran Atletico Madrid, som vandt deres ligakamp i denne spillerunde med 1-0 hjemme over Leganés.

FC Barcelona har ikke tabt siden utrolige kamp på Camp Nou den 11. november, hvor Real Betis vandt med 4-3. Netop Real Betis er FC Barcelonas næste modstander i La Liga - denne gang på udebane, hvor catalanerne helt sikkert tørster efter hævn, da den kamp gjorde meget ondt.

12 sejre og tre uafgjorte er det blevet til i de 15 ubesejrede kampe i La Liga. Atletico Madrid, Valencia og Athletic Bilbao har alle holdt FC Barcelona fra en sejr. I løbet af de 15 kampe er det desuden blevet til hele 35 mål svarende til 2,3 mål pr. kamp. Otte mål er lukket ind i de samme kampe.

Før FC Barcelona kan begynde at tænke på sin hævn mod Real Betis, skal al fokus rettes mod franske Lyon, som gæster Camp Nou i midtugen. Champions League er vigtig for FC Barcelona i denne sæson og efter at have set Real Madrid og Paris Saint-Germain smide vigtige føringer og ryge ud af turneringen, er FC Barcelona advaret om, at deres 0-0 fra første kamp langt fra er nok.
Læs også
- Barca kan slutte historiske 21 point foran Real Madrid
- Medie: Barca-spillerne vil ikke have Griezmann
- Guardiola: Rolig Barca, vi køber ikke Griezmann
- Laporta: Barca-fans ser ikke Griezmann i Barca
- Medie: Barca jagter endnu en Ajax-spiller!


Ugens mest læste

Seneste nyheder