Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Deulofeu: Holder ikke med Barca i Champions League

Champions League - 16. marts 2019




Gerard Deulofeu fik to chancer i FC Barcelona, men formåede aldrig at slå sit navn fast. Derfor blev han udlejet til adskillige klubber før han sidste år blev solgt til Watford, hvor han i dag går gennem et af de bedste øjeblikke i sin fodboldkarriere.

I 2011 brød han ud fra B-holdet og fik sin debut hos FC Barcelona, men blev udlejet til Everton i 2013. Sæsonen efter skiftede han til Sevilla på en lejeaftale før han blev solgt til Everton og siden udlejet til AC Milan. Her gjorde han det rigtig fint, og derfor valgte FC Barcelona at købe ham tilbage. Det fungerede dog ikke og han blev siden udlejet og solgt til Watford, hvor han befinder sig i dag.

Han slår dog fast, at tiden i FC Barcelona er i fortiden og at han ikke støtter catalanerne i Champions League.

- Jeg kommer ikke til at holde med FC Barcelona i Champions League. Det kapitel er lukket for mig. Jeg er i Watford nu. Jeg elsker at se fodbold, men jeg støtter ingen hold udover Watford.

- Jeg ønsker dog Pep Guardiola det bedste uanset hvad han går gennem.

Deulofeu har indlysende kvaliteter, men formåede altså ikke at bryde igennem lydmuren og sikre sig fast spilletid hos FC Barcelona. I stedet befinder han sig i dag i Watford, hvor han spillemæssigt har fundet sit niveau. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Deulofeu: Holder ikke med Barca i Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder