Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Tagliaficos agent taler med Barca

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 19. marts 2019


Medie: Tagliaficos agent taler med Barca

FC Barcelona har for nyligt forlænget kontrakten med Jordi Alba frem til 2024, hvilket var glædelige nyheder for alle parter involveret. Men den lynhurtige back har ingen backup, og derfor må Valverde altid omstille sig og komme op med en ny plan, når Alba trænger til en pause eller ikke kan spille med.

Alt peger i retning af, at man til sommer køber en venstreback. Miranda har ikke vist sig stærk nok og Valverde har siden den skuffende indsats mod Levante set bort fra Miranda og i stedet brugt både Semedo og Roberto på positionen. Men til sommer kan det være, at Ajax' Nicolás Tagliafico lander i Barcelona.I hvert fald rapporterer AS, at Tagliaficos agent har taget kontakt til FC Barcelonas sportslige ledelse for at høre, om de kunne være interesseret i Tagliafico til sommer. Tagliafico er opsat på at komme videre i karrieren og argentineren har aldrig lagt skjul på, at han meget gerne vil til FC Barcelona en dag.

Hvad svaret fra FC Barcelona har været på Tagliaficos agent forespørgelse melder historien intet om. Men agenten Ricardo Schliper bekræfter, at Real Madrid har Tagliafico på sin transferliste, da madrilenerne aner muligheden for at Marcelo rejser til Juventus til sommer.
Læs også
- 3 tilbud: Sådan får Barca fingrene i Neymar
- Twist: Griezmann til PSG - Neymar til Barca!
- Tre handler på trappen mellem Barca og Valencia
- Suárez: Jeg vil væk fra Barca
- Atleti-direktør: Griezmann skifter til Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder