Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Camp Nou viste sin utilfredshed

Nyheder - 13. maj 2019Camp Nou viste sin utilfredshed

FC Barcelona-spillerne var på banen igen i går aftes for første gang siden nederlaget til Liverpool. Her fik hjemmeholdets fans lov til at vise sin utilfredshed med holdet, men det blev gradvist overdøvet af klapsalver for at støtte op om holdet.

Der er ingen tvivl om, at spillertruppen og trænerteamet er skuffede over resultatet mod Liverpool. Forventningen var, at man skulle score et mål for at tage pusten af Liverpool, og her var planen at Dembélé og Semedo skulle starte inde i et offensivt sats, da der sjældent kommer noget fra Coutinho. Men Dembélé blev skadet og Valverde satsede i stedet på Coutinho, som igen var anonym, samt Sergi Roberto på højrebacken for at skabe stabilitet - hvilket der ikke kom noget af.Da stadionspeakeren på Camp Nou læste spillernes navn op, blev der piftet højlydt ved Philippe Coutinho. Også da spillerne trådte ind på banen blev der piftet for at vise utilfredshed med spillet på Anfield. Valverde og Rakitic har også modtaget meget kritik siden kampen, men der var ingen speciel reaktion på de to. Det var mest holdet som helhed, som dog blev vekslet til klapsalver samt Coutinho, som der blev piftet af ved hver boldberøring.

Lionel Messi og Jasper Cillessen modtog de største klapsalver da stadionspeakeren nævnte deres navn. Messi er der intet at sige til efter endnu en fortryllende sæson. Jasper Cillessen har været en utrolig god backup og han forventes at skifte til sommer hvorfor det meget vel kunne være hans sidste kamp på Camp Nou søndag aften. Derfor modtog han en masse klapsalver og positive ord med på vejen fra tilhængerne.

FC Barcelona har to kampe tilbage i sæsonen. I weekenden er det ude mod Eibar i den sidste ligakamp før det går løs mod Valencia i Copa del Rey-finalen den 25. maj.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder