Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca øger interessen for Filipe Luis

Transfermarked - 1. juni 2019




Filipe Luis har tilbudt sig selv til FC Barcelona. Det gjorde han for flere uger siden, men på daværende tidspunkt var FC Barcelona rolige omkring situationen, da man først ville se markedet an og på den måde undersøge alle muligheder før man tog en beslutning.

Copa America sparkes i gang om to uger og inden da vil Filipe Luis have klarhed over sin situation. Derfor forventes han at bekræfte sit stop i Atletico Madrid, hvor der ikke er nogen ny kontrakt på bordet. Hans kontrakt udløber derfor i slutningen af denne måned og han kan dermed forlade klubben helt gratis.

Det er en mulighed, som FC Barcelona vil forsøge at udnytte, forlyder det hos Marca. Avisen skriver, at Barca er Filipe Luis' prioritet og at en aftale kan komme på bordet inden Copa America starter. Han er umiddelbart udset som Jordi Albas reserve, men der er ikke meget fodboldfremtid i Filipe Luis, som fylder 34 år om to måneder.

Filipe Luis har spillet intet mindre end 323 kampe for Atletico Madrid. I 2014-2015 var han udlejet til Chelsea og fik 26 kampe før han rykkede tilbage til La Liga. For 15 år siden lagde han ud i Figueirense, hvor han også håber på at kunne spille sin sidste officielle fodboldkamp inden han lægger støvlerne på hylden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca øger interessen for Filipe Luis

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder