Annonce


Annonce

Annonce

Filipe Luis får én dag i skyggen

Nyheder - 4. februar 2016




Der gik et chok gennem Camp Nou og de million vis af tilhængere der så med på TV'et, da Filipe Luis stemplede Messi på knæet og helt korrekt fik et direkte rødt kort i sidste weekends topkamp på Camp Nou mellem Barcelona og Atletico Madrid.

Det gav ham tre spilledages karantæne, men Atletico Madrid følte bestemt ikke at tre dage var fair og de valgte derfor at appellere - noget der gav pote, melder spanske medier.

Således har Filipe Luis fået reduceret sin karantæne fra tre kampe til én og dermed misser han altså kun Atletico Madrids kamp i weekenden hjemme mod Eibar. Han kan derfor være med mod Getafe og Villarreal før storkampen mod Real Madrid venter.

- Samme type aktioner skal dømmes i samme båd og straffen skal være den samme. Det kan ikke passe, at en magen til aktion giver én kamp mens det i vores tilfælde giver tre kampe til Filipe.

- Filipe Luis er ikke en voldelig spiller. Han gik ind i en 50-50 situation, rørte bolden og efterfølgende manden uden at have muligheden for at stoppe. Alle, der har spillet fodbold ved, at der ikke var tale om dårlig opførsel. Tre kampes karantæne kan man tillægge andre situationer, men ikke denne, fortalte Atleticos sportsdirektør Jose Luis Perez Caminero i forbindelse med madrilenernes appel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Filipe Luis får én dag i skyggen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder