Annonce


Annonce

Annonce

Filipe Luis: Dommeren beskyttede Barcelona

Nyheder - 6. april 2016




Atletico Madrids Filipe Luis har for anden gang i træk efter en kamp mod Barcelona været ude at skyde skarpt. Denne gang raser han mod dommeren, som ikke tillod Barcelona at tabe kampen.

- Dommeren beskyttede Barcelona. Der er frygt hos UEFA for at Barcelona ville ryge ud af Champions League. Det er utrolig sørgeligt, fortæller han ifølge Sport.

- To frispark for en angriber, to gule kort og det ændrede hele kampen. I ligakampen var det ét spark på Messi. Jeg blev helt korrekt sendt ud, men jeg aner ikke hvad Barcelona-spillerne skal gøre for at blive sendt ud.

- Jeg blev bombarderet for mit røde kort (i ligakampen, red.). Men jeg ved virkelig ikke hvad de skal gøre for at få et rødt kort.

- Vi er klar over, at Barcelona kommer til at kæmpe utrolig meget i returkampen for ikke at ryge ud i kvartfinalen, fortæller Filipe Luis.

Filipe Luis blev i den seneste ligakamp mod Barcelona sendt tidligt i bad for at stemple Messi direkte på knæet kort inden pausen. Dermed har Atletico altså fået rødt kort to gange inden pausen i deres to seneste møder med Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Filipe Luis: Dommeren beskyttede Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder