Annonce


Annonce

Annonce

Atleticos Filipe: Messi bliver beskyttet

Nyheder - 7. marts 2016




Filipe Luis er endnu ikke kommet sig over det røde kort, han modtog på Camp Nou da han sammen med holdkammeraterne fra Atletico Madrid tabte 2-1 til Barcelona.

Undervejs i opgøret var han involveret i en hård tackling med Messi og det udløste helt korrekt et rødt kort til brasilianeren. Nu fortæller han til Esporte Interactivo, at Messi bliver beskyttet af den spanske liga.

- Jeg kom ikke for sent ind i tacklingen. Jeg gik efter bolden, men jeg indrømmer, at det var til et rødt. Men den slags tacklinger sker i alle kampe.

- I Spanien er Messi beskyttet af pressen og ligaen. Det er klart, at ingen ønsker at en af de bedste spillere nogensinde skal blive skadet. Alle vil se ham spille, det er det, som det hele bunder i.

- Jeg havde det virkelig dårligt. Jeg ville end ikke læse, hvad pressen skrev om situationen, men på et eller andet tidspunkt når det alligevel frem til dig. Pressen kalder dig for en morder og kriminel. Men min samvittighed har ikke taget skade - for jeg gik aldrig efter at skade Messi.

- Det var en fejl af mig, men reaktionen fra pressen var alt for overdrevet og hård, fortæller Luis Filipe.

Filipe fik efterfølgende sine tre karantænedage nedsat til bare én dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Atleticos Filipe: Messi bliver beskyttet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder