Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca skriver med ung hollænder

Transfermarked - 20. juni 2019




FC Barcelona har her til aften bekræftet, at man har hentet 20-årige Mike van Beijnen, som kommer på en fri transfer. Han er hentet ind for at styrke FC Barcelonas B-hold og er blevet udstyret med en to-årig kontrakt.

Mens alle længe har håbet på, at FC Barcelona ville hente hollænderen Matthijs De Ligt, så har klubben i dag bekræftet købet af højrebacken Mike van Beijnen fra Holland. Han har tidligere spillet på NAC Breda, PSV Eindhoven og Willem II og lander i klubben på en fri transfer. Hans frikøbsklausul er sat til 750 millioner kroner.

Mike van Beijnen har i dag bestået det obligatoriske lægetjek uden problemer og har ligeledes underskrevet sin kontrakt der holder ham i klubben frem til 2021 under ledelse af Silvio Elías, Josep Segura, José Mari Bakero og Guillermo Amor.

van Beijnen er tilegnet en plads på B-holdet men håbet er, at han udvikler sig så meget, at han på et senere tidspunkt kan komme i betragtning til en forfremmelse til førsteholdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca skriver med ung hollænder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder