Annonce


Annonce

Annonce

Barca smadrer igennem på de sociale medier

Nyheder - 26. juli 2019




FC Barcelona har flere millioner følere på de sociale medier, hvor de dagligt holder klubbens mange fans opdaterede. I løbet af de seneste par år har klubbens taget skeen i den anden hånd og har valgt en mere løs strategi på de sociale medier for på den måde at komme tættere på klubbens fans.

Det er ikke længere udelukkende information, som udgives af FC Barcelona på de sociale medier. Tiden har ændret sig og klubben har fulgt udviklingen hvorfor man i dag kan kalde sig den mest succesfulde klub på de sociale medier. IT-afdelingen hos klubben har valgt en strategi, hvor man følger med nutidens udvikling af de sociale medier, og poster derfor ofte sjove indslag, reagerer på tilhængernes kommentarer og kommer med spydige kommentarer til andre klubbers opslag. Det er en helt anden tilgang end for nogle år siden, hvor man ikke var så løs i arbejdet.

Det er altid godt at udvikle sig med tiden for på den måde at følge med, og det kan FC Barcelona sande, at de har gjort. De har nemlig bombarderet de andre klubber når det kommer til interaktioner på de sociale medier. I sidste sæson havde de intet mindre end 963 millioner interaktioner på Instagram, hvilket er klart højere end Facebook og Twitter, som følger efter med henholdsvis 83 millioner og 40 millioner. Manchester United har i alt 916 millioner interaktioner på andenpladsen mens Liverpool føler efter med 754 millioner - naturligvis på grund af deres rigtig flotte sæson kronet med Champions League-triumfen.

Juventus var dog ikke langt fra med 749 millioner mens Real Madrid er helt nede på 636 millioner interaktioner. FC Barcelona har lige præcis 1,086 milliarder interaktioner fordelt over de tre platforme.

På YouTube har FC Barcelona også været særdeles kreative og aktive. For sine 7,2 millioner subscribers har klubben sæsonen igennem holdt tilhængerne opdateret på video. Hele 320 millioner visninger blev det til i sidste sæson hvilket er en stigning på voldsomme 45% fra sæsonen før. Liverpool er tættest på - men dog langt fra - med 208 millioner visninger. United har 128 og Real Madrid 'blot' 120.

Barca smadrer igennem på de sociale medier Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca smadrer igennem på de sociale medier

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder