Forsæson - 8. august 2019

Barcelona var på en svær mission i nat, da de i USA mødte Napoli, som havde vundet mod Liverpool, Marseille og Salo i løbet af preseason. I nat mødte de dog Barca og tabte.

Barcelonas startopstilling
Neto, Wague, Todibo, Umtiti, Junior, Rakitic, Busquets, Riqui Puig, Carles Pérez, Suárez, og Griezmann

45' Griemann Rafinha
45' Suárez Ruiz
66' Puig De Jong
66' Wague Semedo
66' Todibo Piqué
66' Perez Dembélé

- 0-1 38' - Busquets
- 1-1 42' - Umtiti (Selvmål)
- 1-2 79' - Rakitic

FC Barcelona forsøgt fra start at sidde på bolden og skabe en masse boldbesiddelse og det lykkedes da også at få skabt et par chancer, men først skulle Napoli røre på sig og og skabe nogle omstillinger før Barca for alvor kom i gang.

Der var chancer i begge ender og defensiven hos begge hold var slet ikke fast som beton. Der var godt med huller og det gav chancer til Suarez, Griezmann og Rakitic i første halvleg mens Napoli også fik arbejdet sig frem til flere nærgående de forsøg.

Det var dog Sergio Busquets der fik scoret kampens første mål, da han kort ført pausen modtog bolden på kanten af feltet og med en følt inderside fandt han bagsiden af nettet og så stod den 0-1 på måltavlen.

Barca var dog langt fra sikret. Specielt på grund af den svingende defensiv. Blot få minutter senere stod der nemlig 1-1, da Junior alt let blev tørret og så kunne Umtiti prikke et fladt indlæg i eget mål. Det var pausestillingen.

I anden halvleg var det meget det samme. To angrebslystne hold, som dog manglede skarphed over for hver sit knap så gode forsvar. Der kom kun et enkelt mål mere i kampen og det stod Ivan Rakitic for i kampens slutfase, da bolden dumpede ned for hans fødder på kanten af feltet hvorfora han klappede den i mål til slutresultatet 1-2.

De to mandskaber mødes igen i weekenden i Barcelonas sidste træningskamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder