Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Carlos Vela var millimeter fra Barca-skifte

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 29. august 2019




De fleste FC Barcelona-fans husker formentlig Carlos Vela bedst for hans tid i Real Sociedad, som han mange gange repræsenterede i kamp mod FC Barcelona. Netop nu tørner Carlos Vela ud for amerikanske Los Angeles i Major League Soccer. Her har mexicaneren stor succes og ikke mindst ansvar med anførerbindet siddende omkring den ene arm.

I den amerikanske BS The Podcast fortæller Carlos Vela, at han var yderst tæt på at skifte til FC Barcelona i vinterens transfervindue tidligere på året. På daværende tidspunkt stod den på pause i den amerikanske liga, så Carlos Vela var taget på ferie med familien. Ferien blev dog afbrudt af et seriøst opkald fra Carlos Velas agent, som ringede med nyheden om, at selveste FC Barcelona var interesseret i ham.

- Jeg var godt i gang med at holde ferie med min familie, da min agent ringer til mig. Han fortæller, at FC Barcelona er interesseret i at hente mig på en fire måneder lang lejeaftale, så jeg kan vende tilbage til USA, når den nye sæson i MLS begynder, lyder det fra Carlos Vela.

- Jeg takkede selvfølgelig ja til tilbuddet, for hvem siger nej til en klub som FC Barcelona? Jeg fortalte min agent, at penge betød intet i denne situation. Jeg skulle bare bruge to uger på at komme i form og ville begynde den efterfølgende morgen, siger Carlos Vela.

Handlen gik dog aldrig igennem, og Carlos Vela vil ikke komme nærmere ind på, hvorfor skiftet gik i vasken.

- Det går ikke altid op i en højere enhed i fodboldverdenen. Jeg er dog lykkelig over at spille for Los Angeles. Jeg er utroligt glad her, og jeg vil afslutte min karriere her, siger Carlos Vela til BS The Podcast. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Carlos Vela var millimeter fra Barca-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder