Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi bekræfter: Spiller ikke mod Valencia

La Liga - 12. september 2019Messi bekræfter: Spiller ikke mod Valencia

Har man købt fodboldbilletter til FC Barcelonas hjemmekamp mod Valencia lørdag aften, så får man ikke historiens bedste fodboldspiller at se. Indtil nu har det kun været tvivlsomt, men i et interview med Sport slår Messi selv fast, at han ikke bliver klar.

- Det skete i den første træning efter sommerferien, da jeg pludselig mærkede noget. Jeg var på vej tilbage, men i træningen inden kampen mod Betis følte jeg igen ubehag, fortæller Messi om oplevelse.

- Jeg ved ikke hvornår jeg bliver klar til kamp igen, jeg har ingen dato. Men jeg bliver ikke klar til kampen mod Valencia. Måske bliver det mod Dortmund eller Granada, fortæller argentineren yderligere i et langt interview, som du kan se videoen af med engelske undertekster her.

FC Barcelona tager imod Valecia på lørdag mens de i næste uge rejser til Tyskland for at spille Champions League mod Dortmund. Herefter venter Granada - så der kan gå op til 10 dage endnu før man ser argentineren på grønsværen for første gang i den nye sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

359,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder