Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Eibars fans klappede De Jong af banen

La Liga - 20. oktober 2019




Ydmyge Ipurua lagde i går bane til opgøret mellem Eibar og FC Barcelona i La Liga og til trods for fuld spilletid for Holland over den seneste halvanden uge, startede Frenkie de Jong inde i kampen i går, og det lykkedes han i den grad med. Han var intet mindre end fantastisk.

Med sine skærende løb op i banen, gode dybdeafleveringer, hårde defensive og offensive arbejde var han stærkt medvirkende til, at Barca holdt målet rent og kunne komme fra banen med en sejr. Selvom han hverken scorede mål eller lagde op, så spillede han en rigtig god kamp og det satte Eibars fans i den grad pris på.

Frenkie de Jong blev nemlig skiftet ud med små 10 minutter igen og her valgte Eibars fans at klappe hollænderen ud for at rose ham for den gode kamp. Det sker ikke tit, at man bliver klappet ud af banen af modstanderens fans, men af ren respekt for en stor præstation var det lige præcis det, som baskerne gjorde i går.

De Jong blev kåret som Estrellas Man of the Match - og det selvom både Griezmann og Messi begge scorede og assisterede. Man behøver altså ikke altså at stå flest gange på papiret for at have spillet en stor kamp. Frenkie de Jongs niveau er utrolig højt lige for tiden i takt med at han spiller sig stærkere og stærkere.

Det er naturligvis dårligt nyt for Ivan Rakitic, som er blevet slået af holdet og som nu bruges til at give stamspillerne et hvil. Det var nemlig tilfældet i går, da De Jong blev sparet de sidste 10 minutter efter en fortjent klapsalve fra baskerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eibars fans klappede De Jong af banen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder