Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dortmund er irriteret over Valverdes valg

Champions League - 10. december 2019




FC Barcelona er i aften på en svær opgave når de møder et topmotiveret Inter-mandskab, som kæmper for videre deltagelse i Champions League. Barca er videre gennem førstepladsen og sparer derfor en håndfuld profiler.

Det betyder, at Inter får klart bedre muligheder for at hente en sejr, da Piqué, Roberto og Messi blandt andet ikke er med mens Valverde i går bekræftede, at Neto tager over i målet. Det er noget, som irriterer Dortmund, da tyskerne kæmper om andenpladsen med Inter i aften.

Dotmund ærgrer sig over situationen, da Inters mulighed for sejr er markant øget mens Dortmund selv er på en svær opgave hjemme mod Slavia Prag, hvor tyskerne er enorme favoritter, men aftenens resultater kommer til at bære præg på udfaldet.

Det bliver altså enten en kæmpe fest i Tyskland eller Italien i aften - og heldigvis for Barca har de allerede holdt den fest. De er sikret videre gennem førstepladsen og får dermed fordelen af at spille ude i første opgør i næste fase af turneringen samtidig med at modstanderen bliver en 2'er fra gruppespillet.

Det er dog Ernesto Valverdes valg, at spare nogle spillere, og det er da også med rette, da man har to meget vigtigere kampe på programmet i den kommende uge: Ude mod Real Sociedad og hjemme mod Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dortmund er irriteret over Valverdes valg

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder