Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Allegri har tilbudt sig selv til Barca

Nyheder - 13. januar 2020Medie: Allegri har tilbudt sig selv til Barca

52-årige Massimiliano Allegri står uden klub i disse dage og ifølge Mundo Deportivo har han tilbudt sig selv til FC Barcelona i forbindelse med at klubben jagter en ny træner, som kan tage over for Ernesto Valverde der mest af alt bare går og venter på at blive fyret.

Valverde har ikke budt sig om Barcas fremgagsmetode i forbindelse med situationn og det forstår man da godt. Men han har ikke i sinde selv at sige op, da han derved giver afkald på en masse millioner, som han får hvis han bliver fyret. I dag stod han for dagens træning på Ciutat Esportiva, men snart kan det være en ny mand.

Allegri har gennem sin agent givet Barca besked om, at han er klar til at vende tilbage til fodboden. Om Barca overvejer tilbuddet eller afviste ved kasse 1 vides ikke. Men Allegri er den næste mand på listen over trænere som er sat i forbindelse med Barca-jobbet.

Allegri har mest af alt brugt sin fritid siden fyringen i Juvetus til at være sammen med sin familie og lære engelsk i tilfælde af at en Premier League-klub banker på hans dør. Det har ikke været tilfældet endnu og derfor har han med fuld overlæg tilbudt sig selv til Barca i håbet om, at han bliver den næste træner i klubben.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder