Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Massimiliano Allegri blev tilbudt til Barca

Nyheder - 11. marts 2024




Xavi Hernandez stopper efter denne sæson. Det var hans udmelding efter det skuffende nederlag til Villarreal tidligere på sæsonen. Siden da har holdet ikke tabt, men spillemæssigt har det dog ikke været meget bedre. I mellem tiden har der været mange historier om hvem, der skal overtage truppen.

Hansi Flick har længe lagt lunt i svinget, men intet er konkret endnu. Nu melder Mundo Deportivo, at Massimiliano Allegri blev tilbudt til Barca sidste måned, men Barca ser ham ikke som den foretrukne profil og han er da heller ikke nogen prioritet for Barca. Selvom klubben værdsætter hans triumfer, så er der ikke mange internt i klubben der mener, at Massimiliano Allegri er den rette mand.

Med Hansi Flick på blokken er der kun ét men: Han har ikke bevist sig i udlandet og det har Deco noteret sig. Deco bryder sig ikke om idéen om at hyre en træner, der ikke har vist sig i flere lande. Til gengæld er det ikke gået nogen forbi i Barca, at Flick trods alt førte Bayern München til den ultimative triumf for nogle år siden og der er generelt en positiv stemning omkring ham.

Spørger man Joan Laporta, så er han vild med idéen om tysk trænerstøv over Camp Nou. Flick, Nagelsmann og Tuchel er alle værdsat af præsidenten, men af de tre er Flick klart den stærkeste kandidat. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Massimiliano Allegri blev tilbudt til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder