Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spillerne afviser en ny Matchday - klubben siger ja

Nyheder - 19. januar 2020Spillerne afviser en ny Matchday - klubben siger ja

©


Det er ikke længe siden, at FC Barcelona i samarbejde med Rakuten kunne udgive 'Matchday', som er en serie omkring klubben, hvor kameraerne følger spillerne i omklædningsrummet, turene til udekampene samt helt ind i spillernes hjem. Men det er højst sandsynligt slut nu.

Klubben planlægger at lave en Matchday 2, men spillerne er overhovedet ikke interesseret i det. Det er Rakuten og Gerard Piqués firma, som står bag dokumentaren, hvor man får et helt andet indblik i spillernes hverdag og kommer med bag kulissen hvor man normalt ikke har adgang. Men der var nogle scener, som spillerne specifikt bad om at få klippet ud, som alligevel kom med og det har gjort, at spillerne ikke ønsker at deltage i Matchday 2.

Således dukkede ingen spillere op til premieren, som det ellers var planlagt, da der var nogle aftaler, som ikke blev overholdt. Alligevel har klubben valgt at sige ja tak til en ny aftale, da klubben naturligvis får penge for at der kan komme kameraer helt tæt på spillerne. Det er bemærkelsesværdigt, at klubben siger ja tak til en efterfølger, når spillerne klart har afvist at ville deltage.

Det er lidt det samme, som var tilfældet i Tottenham, hvor den daværende cheftræner Mauricio Pochettino gang på gang afviste, at han ville have et kamera på sit kontor når han arbejdede. Alligevel valgte chairmanden i Tottenham, Daniel Levy, at sige ja tak til at modtage mange millioner af kroner for at lave sådan en dokumentar.

FC Barcelonas første serie 'Matchday' råder over 8 afsnit. Har du ikke fået set dem kan du læse mere om det her: FC Barcelona Matchday.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

439,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder