Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Aubameyang, Werner eller Rodrigo til Barca

Transfermarked - 21. januar 2020




FC Barcelona har fået travlt. Luis Suárez er ude i fire måneder og ventes færdig for sæsonen og derfor skal man finde en erstatning. Hvem det bliver vides ikke - men der er adskillige muligheder, som man kan gå efter.

Griezmann kan spille på toppen hvilket mange Barca-fans gerne ser. Alternativt kan man kigge ned mod B-holdet for at hente en erstatning for Suárez, som dog kun kommer til at være backup for Griezmann. Det betyder dog at Griezmann skal spille på toppen fast for resten af sæsonen.

Aubameyang
Derudover er der tre navne, som man har oppe at vende til et muligt køb her i januar. Aubameyang menes at være Barcas favorit, ifølge Mundo Deportivo. Aubameyang har scoret 14 mål i 22 Premier League-kampe og har kontrakt med Arsenal til 2021.

Arsenal ønsker dog ikke at sælge deres skarpeste mand og derfor bliver det en længere kamp for Barca at trække ham til Camp Nou.



Rodrigo
Plan B er Valencias Rodrigo Moreno. Med 28 år på bagen har han erfaring og han kender La Liga hvilket er et stort plus i ledelens bog. Han behøver mindre tilpasningstid end f.eks. Aubameyang.

Rodrigo er en alsidig angriber, som også har vist sig ekstrem kynisk foran målet og vis Barca banker på hans dør, så er han klar til at skifte - men Valencia sender ham næppe billigt afsted.

Timo Werner
Hos Sport melder man Timo Werner til Barcelona. Timo Werner har ikke lagt skjul på, at han gerne vil til udlandet efter at have leveret nogle flotte år for RB Leipzig. Den 23-årige angriber er lige nu delt topscorer med Robert Lewandowski i Bundesligaen med 20 mål efter 18 kampe. Det er utrolig flot.

Barca tænker, at man kan lande Werner for 30 millioner euro, men Leipzig menes at ville ønske mere. Der er ikke just optimisme omkring handlen, men han er en reel mulighed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Aubameyang, Werner eller Rodrigo til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder