Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca henter forsvarsspiller i Boca Juniors

Transfermarked - 5. februar 2020Barca henter forsvarsspiller i Boca Juniors

©


Drama i FC Barcalona: For under en måned siden kunne argentinske Boca Juniors bekræfte, at Santiago Ramos Mingo med stor sandsynlighed var på vej til Barca, da man ikke havde formået at forlænge hans kontrakt. Den nu 18-årige forsvarsspiller blev i går bekræftet som ny mand i Catalonien på klubbens B-hold.

Han har fået en 3-årig kontrakt med mulighed for yderligere to mens hans frikøbsklausul lander på 60 millioner euro. Hvis han ender med at rykke op på førsteholdet, så stiger hans frikøbsklausul til 100 millioner euro. Han er allerede blevet præsenteret på Estadio Johan Cruyff.

Boca Juniors-præsident Jorge Amor Ameal er sur dog ekstremt over situationen, da han mener, at det hele er foregået bag hans ryg uden, at han var klar over, at der var lagt en plan.

- Ingen tager til Spanien og taler med Barca 'bare fordi'. Jeg ved, at der er agenter midt i hele dette cirkus, men jeg lover, at vi kommer til bunds i denne sag, raser Ameal ifølge Marca.

- Vi sætter en kommission på højkant og vi kommer til at straffe hvem end, der har været involveret. Rent juridisk kan vi stadig sige, at spilleren er vores. Der er en klausul hos FIFA der gør, at spilleren stadig tilhører os på grund af hans indkomst. Vores advokater arbejder på sagen, fortæller han yderligere.

I Barca er man rolige omkring situationen, da alt ifølge klubben er foregået på lovlig vis.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder