Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Første semifinale uden Barca og Real Madrid i 10 år

Copa del Rey - 7. februar 2020




Det nye format i Copa del Rey har kostet kassen for FC Barcelona og Real Madrid. Ved at spille én kamp fremfor to i alle runder frem til semifinalen, tillader man at de mindre hold får en større og mere fair chance for at konkurrere med de klare favoritter. Og de små hold har i den grad sat sig på turneringen.

Langt de fleste mandskaber i spansk fodbold er godt klar over, at de har størst mulighed for succes i Copa del Rey, da La Liga som regel går til Barcelona, Real Madrid eller - engang - Atletico Madrid. Og med det nye pokalformat har de små hold virkelig forsøgt alt, hvad de kan, for at få succes - og det er lykkedes.

Mirandés har slået Celta, Sevilla og senest Villarreal. Det sker blandt andet fordi, at de har haft held med hjemmebanelodtrækning og fordi, at der kun er tale om én kamp. Havde der været returkamp, så ville Mirandés have sværere ved at hamle op på de større klubber.

Tager man et kig på statistikken så er det første gang i et årti, at både Real Madrid og Barca er røget ud af Copa del Rey inden semifinalen. Det fortæller sit tydelige sprog selvom begge mandskaber i går stillede stærkt op. Real Madrid tabte hjemme med 3-4 til Real Sociedad, mens Barca tabte 30 sekunder før tid ude mod Athletic Bilbao. I tilælde af returkampe, så havde Barca og Real Madrid haft langt større chance for at vende det.

Det nye format er spændende og giver anledning til nye vindere. I semifinalen finder man Mirandés, Real Sociedad, Athletic Bilbao og Granada. Så vi får ikke en typisk vinder at se. I hvert fald baseret på de sidste mange år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Første semifinale uden Barca og Real Madrid i 10 år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder