Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan stiller Barca op mod Napoli

Champions League - 24. februar 2020Avis: Sådan stiller Barca op mod Napoli

© FCBN


Quique Setién sparede Ansu Fati mod Eibar i weekenden, men det betyder ikke, at han er sikret en plads i startopstillingen mod Napoli i morgen aften i Champions League. Cheftræneren pønser nemlig på en 4-4-2 med Messi og Griezmann på toppen, ifølge Sport.

Martin Braithwaite er ikke registreret i Champions League fordi han kom så sent til Barca, og derfor er han ude af kampen, men trods alt rejst med for at skabe en bånd til sine holdkammerater. Det ligner end 4-4-2 mod Napoli for at styrke midtbanen, men hvor man kan omstille sig til 4-3-3 når man angriber. Det kan give plads til Vidal, som er verdensklasse i at bryde kæder hos modstanderen.

På midten ligner det derfor Vidal, De Jong, Arthur og Busquets, hvor De Jong og Vidal skiftes med at spille offensivt - pæcis som man så det mod Real Betis, hvor den plan fungerede rigtig godt og kastede et mål fra De Jong af sig.Derudover er der ikke meget at snakke om rent defensivt og offensivt, hvor man har meget få mand. Sergi Roberto og Jordi Alba er skadet hvilket giver plads til Semedo og Junior Firpo. Piqué starter også inde mens spørgsmålet bliver hvem af Lenglet og Umtiti som starter ved siden af catalaneren.

Hvad Quique Setién beslutter sig for kommer ud til offentligheden en times tid før kick off i morgen klokken 21.00.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Junior, De Jong, Arthur, Busquets, Vidal, Messi og GrizmannLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

479,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder