Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Coronavirus: La Masia lukker i to uger

Coronavirus / COVID-19 - 12. marts 2020




FC Barcelona kunne onsdag bekræfte, at man har valgt at lukke alle døre til La Masia de kommende to uger som følge af coronavirus. Barca tager alle midler i brug på at undgå at sprede coronavirus og det betyder, at man samarbejder tæt med myndighederne for at komme bedst ud af situationen.

Efter at det spanske fodboldforbund valgte at udsætte samtlige kampe, udover i den -bedste og andenbedste fodboldrække, så har man ligeledes valgt at spille uden tilskuere i de kommende to uger. Barca har valgt at lukke La Masia ned, mens klubbes museum samt ishockeyhal også drejer nøglen.

I løbet af de kommende 14 dage skal samtlige elever på La Masia fortsætte sin læring i hjemlige omgivelser, hvor de har fået redskaber med hjem, så de ikke går i to uger uden overhovedet at fortsætte udviklingen.

- Alle U19-kampe og ungdomskampe i de kommende to uger i Barca er blevet udsat: Det samme gælder for kvindefodbold, futsal, håndbold og ishockey.

- Samtlige træninger for alle ungdomshold er blevet aflyst.

- Alle professionlle Barca-hold fortsætter med at træne.

- Barca spiller uden tilskuere mod Mallorca, Leganés og Napoli såfremt forbundende ikke vælger at aflyse eller rykke kampene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Coronavirus: La Masia lukker i to uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder