Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca interesseret i tyrkisk stortalent

Transfermarked - 17. marts 2020
Barca interesseret i tyrkisk stortalent

© Hürriyet


Alle de store europæiske klubber har hørt om ham. De alle er interesseret i ham. Og der ventes at blive kriget om at få fingrene i hans underskrift. Navnet er Ömer Faruk Beyaz og han er blot 16 år gammel - men det afhoder ingen fra at juble når de se ham spille.

Engelske Express melder således, at en række storklubber allerede har vist interesse i Beyaz, som er blandt de mest spændende fodboldtalenter derude lige nu. Alle kender til Ansu Fati, Vinicus, Sancho, Haaland, Mbappé og de andre unge stjernespillere, men i rækken efter dem finder man Ömer Faruk Beyaz.

Beyaz gør sig allerede gældende hos Fernerbache og han har desuden scoret fem mål i 10 kampe for Tyrkiets ungdomslandshold. Han er midtbanespiller, men er en spiller med krydderi til det offensive spil. Han besidder et godt overløb og så er han stærk i sine dybdeløb til at komme ind i modstanderens felt.

Hans kontrakt med tyrkiske Fenerbahce løber frem til 2021, men tyrkerne får svært ved at holde på ham længe, da Barca, Real Madri, Juventus, Inter, Manchester United og City alle har et godt øje til ham.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder