Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Åbent brev fra præsident Bartomeu

Nyheder - 17. marts 2020
Åbent brev fra præsident Bartomeu

© FC Barcelona


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu udsendte i går et åbent brev til alle Barca-fans i forbindelse med den situation, som vi alle samlet står i lige nu. Ansvar kan ingen løbe fra - corona er en situation, som alle mennesker står i og sammen skal kæmpe mod og i den forbindelse har Bartomeu sendt et åbent brev afsted.

Bartomeu taler
- Jeg vil gerne udsende en meddelelse i ansvarets tegn i forbindelse med den helbredsmæssige situation, som vi befinder os i lige nu. FC Barcelona, som en klub der tager ansvar selvom det ikke handler om sport, ønsker at hjælpe til i denne situation, som berører hele verden.

- Det er klart, at den nuværende nødsituation ikke er inden for vores felt, men vi er klar over, at for at kunne overkomme denne situation, gælder det om at kombinere det individuelle med det kollektive. Fra første øjeblik har vi stået sammen med myndighederne i håbet om, at bringe de anbefalede nyheder ud til alle.

- Derfor, med målet om at beskytte vores medlemmer, fans, sportsmennesker, klubmedarbejdere og familier, tog vi straks fat i de nødvendige redskaber og fulgte vores protokol nøje. Det var udelukkende et spørgsmål om folks helbred.

- Derfor har vi over de seneste par dage været i kontakt med fodboldens øverste ledere samt andre sportsgrene for at komme igennem denne sitation sammen. Som en klub har vi et ansvar og vi ønsker at leve op til vores ansvar hvorfor vi beder alle om at blive hjemme og følge myndighedernes anbefalinger i håbet om at komme situationen til livs.

- At følge Barca betyder, at man skal være opmærksom og hjælpe andre i samfundet og specielt de mennesker, som er mest udsatte.

- Jeg ønsker at sende hele klubbens støtte til de mennesker, som lider fra denne virus og jeg ønsker at takke vores lægestab og alle, som hjælper med i denne tid, og som må risikere deres eget helbred for at hjælpe andre. I er alle rollemodeller og vi bør alle følge jer som eksempler.

- Vi har gjort os selv tilgængelige for myndighederne til at hjælpe, hvor vi kan, for at overvinde situationen. I dag - mere end nogensinde - er vi ét med alle. Vi er Barca og dette er vores forpligtelse.

Josep Maria Bartomeu, FC Barcelona præsident.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder