Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Copa America rykkes til næste år

Copa America - 17. marts 2020Officielt: Copa America rykkes til næste år

© Copa America


Det sydamerikanske fodboldforbund følger trop. Efter at det i dag er blevet bekendt gjort, at EM rykkes til 2021, så kan Copa America her til eftermiddag ligeledes bekræfte, at udgave nummer 47 af den sydamerikanske fodboldturneringe ligeledes rykkes til 2021.

- På grund af den verdensomspændende udvikling af coronavirus, og for at beskytte helbredet hos de sydamerikanske spillere og fans, har CONMEBOL valgt at udsætte Copa America til 11. juni - 11. juli 2021, meldes det fra forbundet CONMEBOL.

CONMEBOL lægger vægt på sunhdeden og har været i kontakt med alle lande, som er udset til at deltage ved slutrunden. Der er fuldstændig enighed over hele linjen: Helbredet kommer før leg, og derfor har man valgt at udsætte fodboldturneringen for at undgå risiko af at folk bliver smittet med coronavirus.

Copa America er langt fra den første turnering til at blive påvirket af situationen. Nærmest al fodbold verden over er sat på pause - lige fra den danske Superliga til Champions League og videre til de største europæiske fodboldligaer. Det er en hård omgang - og sommeren bliver således fuldstændig uden fodbold: Ingen EM. Ingen Copa America. Men af god grund: Helbredet er vigtigere end noget andet.

Copa America finder sted i Argentina og Colombia. Det er første gang siden 1983, at man vælger at afholde turneringen i mere end ét land. Dengang spillede man både ude og hjemme, men det er man siden gået væk fra.

Gruppe A (Syd)
Argentina, Australien, Bolivia, Uruguay, Chile og Paraguay

Gruppe B (Nord)
Colombia, Brasilien, Qatar, Venezuela, Ecuador og PeruLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

225,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn MESSI 10

579,- DKK

409,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder