Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Assistenttræner: Stik mig en lussing!

Nyheder - 19. marts 2020
Assistenttræner: Stik mig en lussing!

© FCBN


Eder Sarabia er Quique Setiens højre hånd og har været i medierne en del efter kampen mod Real Madrid, hvor han fra sin position på bænken var oppe i det røde felt flere gange og højlydt udviste sin frustration over, at spillerne ikke gjorde, hvad der var planlagt. Nu har han i en ærlig snak på Instagram fortalt om hele sin rejse.

- Jeg husker tydeligt det enorme gram, som jeg gav min far (da skiftet til Barca gik igennem). Vi begge græd. Vi er så heldige. Det er sandt, at vi har knoklet hårdt for at komme her til, men man skal også udnytte sine chancer når man får dem.

- Efter to-tre dage sad vi alle og spiste og her stoppede jeg op for at fortælle min kollega, at hvis jeg nogensinde brokker mig over noget, så skal han stikke mig en lussing. Jeg har ingen grund til at brokke mig - vi er alle privilegeret og vi er her for at give alt, vi har.

- Jeg er meget passioneret og jeg tror ikke på, at fordi jeg går amok på bænken, så sætter jeg ikke pris på at arbejde med Messi, Piqué og Griezmann hver dag. Man skal lære af alt, men uden at mistet jordforbindelsen til hvem man er som person. Når man bliver hentet ind, så er det på grund af den person, som du er.

Eder Sarabia og Quique Setién kan lige nyde fokusere på hvad, de ønsker at ændre eller forbedre mod sæsonafslutningen. På grund af coronavirus står fodbolden på pause.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder