Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Francisco Trincão: Messi er verdens bedste

Nyheder - 15. april 2020




Francisco Trincão skrev under på sin Barca-aftale i januar og skifter rent officielt til sommer. Han ser frem til skiftet og glæder sig til at spille sammen med Lionel Messi, som han kalder for verdens bedste. Han ser op til både Messi og Ronaldo, erkender han.

- Opkaldet fra Barca var fyldt med glæde for mig. Jeg ser frem til at bære verdens bedste fodboldtrøje og møde spillerne, som er de bedste i verden, forklarede han på en live-chat med klubben i går.

- Min familie er stolte over, at jeg nu skal spille sammen med Messi, som er verdens bedste. Jeg talte også med Griezmann, som sendte mig en besked, da skiftet gik igennem. Jeg har ikke rigtig haft nogle idoler, men måske har det alligevel været Messi og Ronaldo.

- Jeg er den hårdtarbejdende type, som er stærk rent mentalt og som altid kigger efter målet, assistere og hjælpe holdet. Jeg er stærk i en mod en duellerne og jeg tror på, at min stil passer til Barca og at jeg får lov til at vise, hvad jeg kan.

Trincão er blot 20 år, men er allerede braget igennem Braga og har ligeledes en håndfuld landskampe for Portugals U-landshold. Han står til at skifte til Barca fra den 1. juli 2020. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Francisco Trincão: Messi er verdens bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder