Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Xavi vil have Trincao hjem

Transfermarked - 10. november 2021




Xavi har aldrig lagt skjul på, at han ser flere fordele end ulemeper ved at spille med to deciderede kanter i angrebet og derfor er klubben nu i gang med at kigge på mulighederne allerede til januar. Den nuværende trup vurderes ikke stærk nok til at konkurrere med de andre og derfor forventes det, at der sker aktivitet til januar når transfervinduet åbner.

I sommers blev portugisiske Trincao udlejet til Wolverhampton, men han kan meget vel være på vej tilbage allerede til januar. Han er en spiller, som ikke kræver en monsterløn og samtidig kan man måske hente ham meget billigt hjem såfremt Wolverhampton åbner op for allerede at sende ham retur til januar fremfor til sommer, hvor lejeaftalen egentlig først udløber.

Ifølge mediet Record har Xavi fulgt Trincao tæt i Premier League og her har han gjort god figur og Xavi tror på, at han kan gøre Trincao endnu bedre i Barca. Trincao har ikke statistikken på sin side til at vise sit flotte arbejde frem i Wolverhampton, men spillemæssigt har han gjort det fonuftigt.

Ifølge mediet har Xavi bedt Barca om at indlede snakken med Premier League-klubben for at undersøge muligheden om at få Trincao hjem til januar. Wolverhampton betalte seks millioner euro for lejeaftalen, så Barca skal helt sikkert have penge op af lommen hvis de vil afbryde lejeaftalen allerede til januar.

Derudover skal klubben også kunne stå inde for, at man potentielt siger farvel til 30 millioner euro, da Wolverhampton har en købsoption til sommer. Hvis klubben ønsker at beholde Trincao, skal de således betale 30 millioner euro til Barca. Den købsoption bortfalder dog såfremt Trincao rykker retur til Barca ved årsskiftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Xavi vil have Trincao hjem

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder