Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Emery om 6-1: Suárez smed sig konstant

Champions League - 2. maj 2020
Emery om 6-1: Suárez smed sig konstant

©


Verdens vildeste comeback i Champions League hedder for mange Barcas 6-1-sejr hjemme mod PSG. Efter at have tabt 4-0 på udebane i en ekstremt ringe spillet kamp, havde Barca pludselig fået en helt anden tro på tingene, da de på hjemmebane vandt 6-1 og endte med at sende PSG ud af turneringen.

Dengang var Unai Emery på sidelinjen for PSG og der var slet ikke tvivl om, at han næppe havde forventet at løbe ind i et 6-1-nederlag. I dag åbner han op om kampen efter at han netop havde genset en periode af den i tv'et den anden dag.

- Der er mange detaljer i den kamp, som man kan undersøge. Men til at starte med ville jeg udskifte dommeren - og det er det. Jeg har netop set en genudsendelse af kampen den anden dag, da jeg zappede rundt. Jeg så kampen fra det 50. minut og frem til det 82. minut, fortæller Emery i en samtale med Granada-træner Diego Martinez.

- Vi var nede med 3-0 og vi scorede så til 3-1 før vi fik en fri chance til Cavani, som kunne have gjort det til 2-3. Desuden skulle vi have haft et klart straffespark til Di Maria og i det 82. minut begik Di Maria frispark på Neymar før deres mål. Det var her, at jeg stoppede med at se videre.

- På det tidspunkt i kampen så jeg en af vores vigtige spillere, som havde haft skadesproblemer, og som gemte sig på banen. Hvis jeg så det i dag, ville jeg skifte ham ud.

- Der er detaljer, som får lov at gå igennem. Som f.eks. Luis Suárez, der blev ved med at smide sig i boksen og presse dommeren, som til sidst gik i fælden.

Neymar spillede en hovedrolle i det vanvittige comeback, men endte med at skifte til netop PSG efter den sæson. Her fik Emery æren af at træne brasilianeren i et års tid.

- Jeg havde et fantastisk år med Neymar. Jeg lærte så meget af at se hans svar på tiltale på træningsbanen og i kampene. Neymar har talentet og kvaliteten til at tage over for Messi og Ronaldo. Han kan blive verdens bedste fodboldspiller.

Barca vandt 6-1 og dermed 6-5 samlet, men de blev sendt ud af Juventus i runden efterfølgende.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder