Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alle spillere er testet negativ for corona

Coronavirus / COVID-19 - 7. maj 2020
Alle spillere er testet negativ for corona

© AS


Der slap gode nyheder ud af Barca denne torsdag eftermiddag. Tirsadg kunne klubben officielt meddele, at alle spillere skulle møde ind onsdag til lægeundersøgelser. Det er to måneder siden, at spillerne senest befandt sig på træningsanlægget, men i går var tiden inde igen.

Her ankom spillerne iført mundbind og handsker og de blev alle testet for coronavirussen. I dag kan RAC1 afsløre, at samtlige tests, som blev ført igennem, kom ud med et negativt resultat hvorfor ingen af spillerne er ramt af coronavirus. Det betyder, at man nu kan tage fat i næste fase af hele genoptræningsprocessen.

Nu, hvor alle er testet negativ, melder RAC1, at Barca indleder sin træning i morgen. Det gør man ved at spillerne møder ind på Ciutat Esportiva, men træner individuelt. Her bliver der skræddersyet en træningsplan for hver spiller ligesom anlægget konstant bliver sprittet af og alle skridt bliver taget med forebehold.

Det er rigtig gode nyheder, at spillerne let gik igennem den vigtige test og at man nu kan indlede træningen. Det betyder, at man har handlet korrekt og at spillerne har respekteret de regler og anbefalinger, som de spanske myndigheder søsatte. Nu gælder det om at træne før ligaen sparkes i gang næste måned - som det ser ud nu.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder