Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stem: Laporta og Pep eller Font og Xavi?

Nyheder - 13. maj 2020Stem: Laporta og Pep eller Font og Xavi?

©


Det varer ikke længe før der i Barca bliver udskrevet præsidentvalg og mens tilhængerne i årevis har råbt efter at præsident Bartomeu skulle træde af, er tiden altså snart inde til at klubben skal have en ny præsident. Nu er spørgsmålet bare hvem tilhængerne vil have - for der er to ekstremt populære mænd i kampen.

Joan Laporta har tidligere været præsident i klubben og var favorit ved seneste præsidentvalg, men blev alligevel slået af Bartomeu. Laporta har for nyligt udtalt, at han gerne ser Pep Guardiola vende tilbage hvis han blev præsident - men spørger man Victor Font, arbejdes der på en anden træner.

Victor Font har længe haft sin kampagne kørende om et bedre Barca med sit projekt 'Ja til en bedre fremtid' og han har udtalt, at man arbejder på en fremtid med Xavi som cheftræner. Det er naturligvis ikke udelukket at Xavi og Laporta eller Font og Guardiola kan fungere sammen, men umiddelbart har de valgt sin mand og nu er det op til dig: Hvilket makkerpar ser du helst drive Barca i fremtiden?

Stem herunderLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder