Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Stem: Laporta og Pep eller Font og Xavi?

Nyheder - 13. maj 2020




Det varer ikke længe før der i Barca bliver udskrevet præsidentvalg og mens tilhængerne i årevis har råbt efter at præsident Bartomeu skulle træde af, er tiden altså snart inde til at klubben skal have en ny præsident. Nu er spørgsmålet bare hvem tilhængerne vil have - for der er to ekstremt populære mænd i kampen.

Joan Laporta har tidligere været præsident i klubben og var favorit ved seneste præsidentvalg, men blev alligevel slået af Bartomeu. Laporta har for nyligt udtalt, at han gerne ser Pep Guardiola vende tilbage hvis han blev præsident - men spørger man Victor Font, arbejdes der på en anden træner.

Victor Font har længe haft sin kampagne kørende om et bedre Barca med sit projekt 'Ja til en bedre fremtid' og han har udtalt, at man arbejder på en fremtid med Xavi som cheftræner. Det er naturligvis ikke udelukket at Xavi og Laporta eller Font og Guardiola kan fungere sammen, men umiddelbart har de valgt sin mand og nu er det op til dig: Hvilket makkerpar ser du helst drive Barca i fremtiden?

Stem herunder




Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stem: Laporta og Pep eller Font og Xavi?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder