Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién bryder sig ikke om fem udskiftninger

La Liga - 30. maj 2020Setién bryder sig ikke om fem udskiftninger

© FCBN


La Liga genoptages om bare 12 dage og her bliver der mulighed for at alle hold kan skifte hele fem spillere ud og ind i løbet af kampen. Det er en fordel for modstanderen, mener Barca-træner Quique Setién - og han kommer også med en forklaring på hvorfor.

- Jeg er ikke sikker på, om det vil skade os eller gøre noget godt for os. Jeg tror dog at det bliver en ulempe på grund af den måde, vi spiller på, forklarer Setién og følger op:

- Vi afgør ofte kampene i de sidste minutter og hvis du giver modstanderen mulighed for at skifte friske spillere på banen til slut, så er det ikke længere et spørgsmål om at vi kan udnytte deres trætte spillere.

- Men det kan selvfølgelig også bidrage til vores spil - vi har ikke spillet sådan før, så vi må se, hvordan det kommer til at forløbe.

Grunden til at man har valgt at lade klubberne benytte sig af fem udskiftere er fordi, at spillerne ikke er i kamptræning. Det vil øge risikoen for skader, hvis man i et tætpakket program skal spille hver tredje dag uden kamptræning. Derfor får klubberne mulighed for at rokere mere rundt end normalt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder