Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fabian Ruiz er igen på Barcas radar

Transfermarked - 3. juni 2020Fabian Ruiz er igen på Barcas radar

©


Den tidligere Real Betis-spiller Fabian, som nu spiller for italienske Napoli i Serie A, er angiveligt på Barcas radar. Desuden følger Real Madrid ham også og de to La Liga-kluber kan muligvis tørne sammen i en krig om Fabians underskrift.

Gazzetta dello Sport fortæller, at både Barca og Real Madrid er interesseret i Fabian Ruiz såfremt de kan få ham til en fordelagtig pris. Han forlod Betis i 2018 og kender derfor allerede La Liga hvilket gør ham til en interessant spiller.

Han løber rundt med en kontrakt til 2023 og Napoli håber på, at de kan få Barca og Real Madrid ud i en regulær budkrig, hvor Napoli kan gå ud som vinderen. Det forventes dog ikke, at Barca næppe kommer til at følge efter hvis først Real Madrid begynder at byde.

Barca har længe været interesseret i Juventus' Miralem Pjanic, men da Arthur har afvist at deltage i en byttehandel, menes det altså at Fabian har overtaget catalanernes interesse. Barca har tidligere været interesseret i Fabian - det var i 2017, men dengang blev det aldrig til mere end en simpel interesse.

Fabian Ruiz er 24 år og har en fortid på Betis' B-hold, hvor han spillede 23 kampe før han blev rykket op til førsteholdet og fik 60 kampe. Siden blev han udlejet til Elce og har så været i Napoli siden 2018 med 72 kampe og 10 mål til følge. Han fik sin landsholdsdebut for Spanien den 7. juni sidste år, da han med et kvarter igen kom ind mod Fæøerne.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder