Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Quiz med og vind et gavekort på 500,- kr!

La Liga - 30. juni 2020Quiz med og vind et gavekort på 500,- kr!

©


Der er kamp i aften - men ikke bare hvilken som helst kamp. Atletico Madrid er gæster på Camp Nou og Barca kan ikke bruge andet end en sejr til noget efter at de to gange i træk på udebane har sat point til. Kampen i dag er uhyre vigtig i håbet om at holde fast i Real Madrid, der pt. indtager førstepladsen.

Fodboldrejser.dk er officiel rejsepartner for BarcelonaFC.dk, og lige nu er de i gang med at forberede en masse spændende ture til Camp Nou til næste sæson. Der vil blandt andet blive arrangeret en stor gruppetur for alle os brændende Barca-fans, så vi sammen kan komme afsted og se vores hold spille kamp igen.

Indtil da må vi nøjes med at se drengene på tv-skærmen. For at gøre ventetiden lidt kortere har Fodboldrejser.dk lavet en quiz til os alle, hvor der også er sat goder på højkant.

Der trækkes lod om 5 gavekort a 500,- som kan bruges til en fodboldrejse hos fodboldrejser.dk blandt alle der har testet deres viden om Barca, og samtidig får man fremover skarpe tilbud på rejser til Camp Nou. Det er absolut win-win og du kan allerede tage quizzen og deltage nu.

Test din viden om Barca i quizzen her: Tryk her for at deltage i quizzen


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder