Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Quiz med og vind et gavekort på 500,- kr!

La Liga - 17. juli 2020




Mesterskabet er nu tabt for Barca og i stedet må man rette fokus mod Champions League, hvor man tager imod Napoli på Camp Nou. Klarer man italienerne, så gælder det kvartfinalen i Portugal, hvor resten af turneringen afvikles. I mellem tiden begynder man så småt at kigge frem på næste sæson og nu kan du vinde et gavekort til din fodboldrejse næste sæson.

Fodboldrejser.dk er officiel rejsepartner for BarcelonaFC.dk, og lige nu er de i gang med at forberede en masse spændende ture til Camp Nou til næste sæson. Der vil blandt andet blive arrangeret en stor gruppetur for alle os brændende Barca-fans, så vi sammen kan komme afsted og se vores hold spille kamp igen.

Indtil da må vi nøjes med at se drengene på tv-skærmen. For at gøre ventetiden lidt kortere har Fodboldrejser.dk lavet en quiz til os alle, hvor der også er sat goder på højkant.

Der trækkes lod om 5 gavekort a 500,- kr. som kan bruges på en fodboldrejse hos fodboldrejser.dk blandt alle der har testet deres viden om Barca, og samtidig får man fremover skarpe tilbud på rejser til Camp Nou. Det er absolut win-win og du kan allerede tage quizzen og deltage nu.

Test din viden om Barca i quizzen her: Tryk her for at deltage i quizzen
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Quiz med og vind et gavekort på 500,- kr!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder