Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan starter Barca i aften

La Liga - 5. juli 2020Avis: Sådan starter Barca i aften

©


Nelson Semedo ryger ud. Braithwaite på bænken igen. Riqui Puig får en ny mulighed. Det er nogle at punkter hos Sport, som har givet sit bud på hvordan Barca starter på banen i aften når man møder Villarreal på udebane. Tre point eller ej - mesterskabet synes tabt, men man går alligevel benhårdt efter at hente sejren.

På mål finder vi Ter Stegen med Roberto, Piqué, Lenglet og Alba foran sig. Umtiti og Junior er skadet og derfor var de to sidstnævnte selvskrevne. På midten er der tale om tre vidt forskellige typer: Vidal, Busquets og Riqui Puig mens Messi og Suárez i front er selvskrevne. Spørgsmålet er altid om det er Braithwaite, Fati eller Griezmann som starter inde - og igen ser pilen ud til at pege på Griezmann i en helt forkert position hvor han på intet tidspunkt har fået noget ud af sit spil.FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Vidal, Busquets, Puig, Messi, Suárez og Griezmann

Hos Villarreal forventes formstærke Paco Alcácer at starte mens Santi Cazorla, som altid er en underholdende spiller, også forventes at starte inde. Hos Barca er man uden de skadede Umtiti, Junior, Dembélé og Frenkie de Jong. Der er kick off klokken 22 i aften på TV2 Sport X.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder