Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gattuso om corona i Barcelona: Bekymrende

Coronavirus / COVID-19 - 21. juli 2020Gattuso om corona i Barcelona: Bekymrende

©


Barca har en vigtig Champions League-kamp mod Napoli den 8. august, hvor man skal forsøge at spille sig videre i turneringen efter 1-1 i Italien. Den 8. august er der ingen fans på lægterne, men måske bliver kampen slet ikke afviklet i Barcelona, bekræftede UEFA for nyligt.

Der er nemlig en stigende tendens af coronaramte i Barcelona og derfor har myndighederne igen anbefalet folk om at blive hjemme. UEFA følger situationen nøje og har allerede meldt ud, at man rykker kampen såfremt det ikke er forsvarligt at flyve Napoli ind for at afvikle den. Napoli-træner Gattuso er ikke meget inde i emnet, men han indrømmer sin bekymring.

- Jeg har ikke sat mig så meget ind i det; det er ikke det, som jeg sidder med. Det er præsidenten, som kigger på det. Vi er bekymrede, selvfølgelig, men lige nu tænker jeg kun på den næste kamp og så er det op til de øvrige at følge med og træffe beslutninger, kom det fra Gattuso.

- At spille hver tredje dag uden sine fans og med nærmest ingen tid til at forberede sig, er meget hårdt. Holdet gør det utrolig godt og vi alle håber, at vi kan møde Barca med friske spillere. Det bliver vigtigt at tage til Barcelona med den rette mentalitet.

Returkampen på Camp Nou spilles den 8. august og er Barcas næste kamp.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder