Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

B-holdets oprykning glippede

Barcelona B - 27. juli 2020
B-holdets oprykning glippede

© FC Barcelona


Barca B havde klaret sig hele vejen til finalen i play offs med oprykning til Segunda A som gevinst såfremt de kunne klare sig igennem finalen. Men i går mod Sabadell måtte de se drømmen brase sammen, da de tabte 2-1 og dermed ikke rykker op.

Sabadell pressede og åbnede bedst, men det var Barca, som kom i front, da Monchu frispark langt ude fra fik lov til at glide hele vejen i mål til enorm jubel blandt Barca-spillerne. Forinden havde Sabadell haft et par gode forsøg til at snuppe føringen, men de kom således bagud og skulle derfor indlede jagten på en udligning.

Udligningen kom kort inde i anden halvleg, da Lucena hoppede højt på et indlæg og pandede kuglen i mål til 1-1. Det var en spand kold vandet i hovedet på Barca, som knap nok var kommet ud til anden halvleg. Endnu værre blev det med et kvarter igen, da en super aflevering skarpe Barca-forsvaret op og så kunne Querol vippe bolden over Inaki Pena og i mål til 2-1.

Barca fik et mål annulleret 10 minutter senere, og således sluttede det hele med 2-1 og Sabadell kunne derfor juble over oprykningen. Undervejs i kampen måtte Ronald Araujo grædende forlade banen med en skade - så det var alt i alt en trist aften for Barca.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder