Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Truppen til kampen mod Nastic

Nyheder - 12. september 2020Officielt: Truppen til kampen mod Nastic

©


Ronald Koeman har denne formiddag udtaget sin trup til aftenens træningskamp mod Nastic, som afvikles på B-holdets bane, Johan Cruyff Stadium. Her er hverken Suárez eller Vidal med og det indikerer direkte, at det er fordi, de forhandler om deres klubexit.

Suárez og Vidal er på vej videre i karrieren og ligger allerede i dybe forhandlinger hvorfor Koeman har valgt at udelade dem til kampen i aften. Til gengæld er der gode nyheder: Dembélé er udtaget efter adskillige ugers rigtig god træning mens de nye Trincao og Pedri også er med. Desuden er B-holdets Inaki Pena udtaget, da Ter Stegen fortsat er ude med en skade efter sin operation.

Pjanic er endnu ikke klar til at få spilletid. Han har først trænet i Barca for første gang i dag, da han de seneste par uger har været ramt af Covid-19.Truppen mod Nastic
Neto, Inaki Pena, Aranau Tenas, Semedo, Piqué, Busquets, Griezmann, Messi, Dembélé, Lenglet, Alba, Braithwaite, Roberto, De Jong, Junior, Coutinho, Alena, Trincao, Pedri, Puig, Araujo, Cuenca, Miranda, Konrad og Moriba

Kampen afvikles klokken 19 i aften og kan ikke ses i TV'et, men du kan som altid følge med på vores Facebook-side og læse et referat af kampen efter slutfløjt her på siden.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder