Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Truppen til kampen mod Nastic

Nyheder - 12. september 2020




Ronald Koeman har denne formiddag udtaget sin trup til aftenens træningskamp mod Nastic, som afvikles på B-holdets bane, Johan Cruyff Stadium. Her er hverken Suárez eller Vidal med og det indikerer direkte, at det er fordi, de forhandler om deres klubexit.

Suárez og Vidal er på vej videre i karrieren og ligger allerede i dybe forhandlinger hvorfor Koeman har valgt at udelade dem til kampen i aften. Til gengæld er der gode nyheder: Dembélé er udtaget efter adskillige ugers rigtig god træning mens de nye Trincao og Pedri også er med. Desuden er B-holdets Inaki Pena udtaget, da Ter Stegen fortsat er ude med en skade efter sin operation.

Pjanic er endnu ikke klar til at få spilletid. Han har først trænet i Barca for første gang i dag, da han de seneste par uger har været ramt af Covid-19.



Truppen mod Nastic
Neto, Inaki Pena, Aranau Tenas, Semedo, Piqué, Busquets, Griezmann, Messi, Dembélé, Lenglet, Alba, Braithwaite, Roberto, De Jong, Junior, Coutinho, Alena, Trincao, Pedri, Puig, Araujo, Cuenca, Miranda, Konrad og Moriba

Kampen afvikles klokken 19 i aften og kan ikke ses i TV'et, men du kan som altid følge med på vores Facebook-side og læse et referat af kampen efter slutfløjt her på siden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen til kampen mod Nastic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder