Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: B-holdets Monchu rykker til Girona

Transfermarked - 22. september 2020Officielt: B-holdets Monchu rykker til Girona

© FC Barcelona


Så er det en kendsgerning. Monchu, som har haft en rigtig god sæson hos B-holdet og som faktisk har fået debut på førsteholdet, er blevet udlejet til Girona for resten af sæsonen. Det lå længe i kortene, at Ronald Koeman ikke kunne bruge ham og derfor ønskede han en tur ud af klubben for at spille på et højere niveau.

Kravet var naturligvis at blive i La Liga, da Monchu på sigt håber på, at han kan tørne ud for Barcas førstehold. Derfor har han takket ja til en lejeaftale der løber frem til den 30. juni 2021. Girona overtager samtlige kontraktlige vilkår og har desuden sikret sig en købsoption på midtbanespilleren.

Monchu blomstrerede for alvor op, da B-holdet spillede om oprykning. Her var han blandt de spillere, som gik forrest og derfor skulle den sportslige ledelse i klubben pludselig træffe et svært valg, da man ikke ønsker at slippe ham helt. Det blev derfor til en lejeaftale - dog med mulighed for at Girona kan købe ham fri om et lille års tid.

Monchu er vicekaptajn på B-holdet og har i alt spillet 66 kampe og scoret 13 mål for B-holdet. Den 8. august i år fik han debut på førsteholdet, da han blev skiftet ind i Champions League-kampen mod Napoli. Han er født på Mallorca men rykkede til Barcelona i 2012. Han er blot 21 år.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder