Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Top 10: Europas dyreste trupper

Toplister - 13. oktober 2020
Top 10: Europas dyreste trupper

© AS


CIES har udgivet den årlige rapport for Europas dyreste trupper og her indtager Barca en fjerdeplads. År efter år er Barca altid med helt fremme - det går typisk i dag hånd i hånd om at have den bedste og dyreste trup, da værdien stiger jo bedre der bliver præsteret.

Førstepladsen er der slet ingen tvivl om. Manchester City vurderes til at have en værdi tæt på 10 milliarder kroner mens Paris Saint-Germain falder lidt efter på andenpladsen med en værdi til 6,6 milliarder kroner. Tredjepladsen indtages af den anden Manchester klub, Manchester United, som til trods for tvivlsomme præstationer spyttet 6,2 milliarder kroner afsted efter spillere.

Herefter når vi ned til Barca, som på fjerdepladsen har en værdi af 6,1 milliarder kroner. De efterfølgende pladser sidder Chelsea, Real Madrid, Liverpool, Juventus, Arsenal og ikke mindst Everton på. Det betyder, at trupper som Bayern München, Atletico Madrid, Tottenham og Inter ikke indgår i top 10. Specielt Bayerns placering fortæller alt om, at man sagtens kan komme langt uden at spendere voldsomt mange penge i sin trup.Top 10
1. Manchester City: 10,1 milliarder kroner
2. Paris Saint-Germain: 6,6 milliarder kroner
3. Manchester United: 6,2 milliarder kroner
4. FC Barcelona: 6,1 milliarder kroner
5. Chelsea: 5,6 milliarder kroner
6. Real Madrid: 5,2 milliarder kroner
7. Liverpool: 5 milliarder kroner
8. Juventus: 4,4 milliarder kroner
9. Arsenal:4,3 milliarder kroner
10. Everton: 3,7 milliarder kroner

Der er tale om, hvad klubberne primært har brugt i transferpenge til at købe deres nuværende spillere og her gælder det altså også de mange millioner variabler, som klubber typisk inkluderer ind i aftaler. Manchester City på førstepladsen er steget med 163 millioner kroner siden sidste år.

Øvrige klubber fra toplisten
11. Atletico Madrid: 3,59 milliarder kroner
12. Tottenham: 3,56 milliarder kroner
13. Napoli: 3,475 milliarder kroner
14. Inter: 3,2 milliarder kroner
15. Bayern München: 3,035 milliarder kroner

Du kan se hele listen her


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder