Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

CL-debut til Trincao, Pedri og Araujo

Champions League - 21. oktober 2020




Ronald Koeman var i det gavmilde hjørne i aftes, da Barca hjemme tog imod Ferencvaros. Hele tre spillere fik lov til at debutere i verdens største klubturnering, Champions League. Trincao startede på banen og høster ekstremt meget ros dagen derpå, da Barca pludselig kunne angribe gennem højre side, hvor Griezmann har været skuffende kamp efter kamp.

Trincao løb konstant, han tog sine vante dribleture, han kom til chancer og var god til at skabe plads for sine medspillere rundt om sig. Der er ingen tvivl om, at han gav sin direkte modstander mere hovedpine end forventet. En forrygende kamp for portugiseren.

Pedri kom på banen i anden halvleg for Ansu Fati og viste sig også flot frem. Han har generelt holdt et højt niveau og selvom han tydeligvis fortsat er ved at falde til, så er hans tekniske forståelse af spillet på et meget modnet niveau. Han formåede endda at score i sin debut, da Ousmane Dembélé tog en flot tur mod baglinjen og fandt Pedri midt i feltet, som scorede.

Ronald Araujo har længe været inde omkring førsteholdet, men først i går fik han sin debut i Champions League. Det skete ufrivilligt, da Piqué dummede sig og fik et direkte rødt kort. Araujo var stærk i sine dueller og kan nu se frem til at spille endnu flere minutter i Champions League, da det må formodes, at Koeman udpeger ham som makker til Lenglet mod Juventus nu hvor Piqué er ude med karantæne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


CL-debut til Trincao, Pedri og Araujo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder