Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nu vil Barca skære 30% af lønningerne

Nyheder - 22. oktober 2020




Spillerne i Barca er ikke glade for den nuværende ledelse. Der har været langt mere kaos end succes og som det sidste, seje træk inden af ledelsen står af, vil man forsøge at redde klubbens økonomi ved at trække samtlige ansatte i klubben i løn. 30% bliver der skåret af.

Barcas spillere har bedt om at hver enkelt får mulighed for at diskutere sin situation fremfor at alle skæres over én kam. Det har klubben dog afvist, da ledelsen ønsker at behandle alle ansatte i klubben ens. Derfor vil klubben gå ind og skære 30% af samtlige ansattes løn, og derfor havde spillerne da heller ikke en repræsentant til stede da man i går gik til forhandlingsbordet.

Onsdag morgen begyndte snakken om skæringen i lønnen med HR-repræsentant Gemma Biosca og Jaume Feliu. Det kommer til at vare nogle dage før man bliver enig, men spillerne er altså ikke interesseret i at forhandle og det hænger naturligvis også sammen med den måde, som ledelsen skabte sig på senest det skete.

Netop som Covid-19 blev en del af hele verdens hverdag, gik spillerne over 70% ned i løn i klubbens interesse. Men ledelsen var hurtige til at sende stikpiller afsted gennem journalister, som skrev, at spillerne egentlig ikke var interesseret i at gå ned i løn. Det fik Messi til tasterne, hvor han skrev et længere skriv målrettet ledelsen, som igen-igen havde peget på truppen som stopklodsen i processen.

Hvad ledelsen finder ud af inden for de kommende dage bliver spændende at se - og ikke mindst reaktionen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu vil Barca skære 30% af lønningerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder