Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tusquets: Kalder til præsidentvalg hurtigst muligt

Nyheder - 29. oktober 2020




Carles Tusquets er midlertidig præsident i Barca efter at Josep Maria Bartomeu valgte at gå af tirsdag aften sammen med sin bestyrelse. Som midlertidig præsident har Tusquets begrænset magt i det han kun er sat ind for at opretholde den daglige drift. Han er dog ikke i tvivl om, at der skal kaldes til præsidentvalg hurtigst muligt. Det forklarede han på sit pressemøde i dag.

- Vores hovedopgave er at indkalde til valg så hurtigt som muligt. Det er vores plan. Vi har tænkt os at gøre det så hurtigt som muligt og vi ønsker, at den kommende bestyrelse får så meget støtte, som muligt, forklarede han og slog fast, at økonomien i klubben er ramt. Han er til dagligt leder for økonomiafdelingen.

- Vores største bekymring på kort sigt er økonomien. Det er bestemt ikke en god situation, men vi vil forsøge at rette op på det så meget, som vi nu kan, i den tid vi er indsat som ledere, forklarede han videre før talsmanden Joan Manuel Trayter fik ordet.

- Situationen er vanskelig hvis man kombinerer den med den nuværende pandemi, men vi vil sørge for, at klubben fortsætter med at køre rundt på den rigtige måde. Sejren mod Juventus er en stor hjælp i forhold til at stabilisere klubbens nuværende situation.

Reglerne skriver, at der skal kaldes til valg inden der er gået tre måneder og allerede nu kender man til de fem kandidater, som har bekræftet sit kandidatur: Victor Font, Toni Freixa, Jordi Farré, Augusti Benedito og Lluis Fernandez Ala.

Joan Laporta forventes også officielt at stille op ligesom fire-fem øvrige. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tusquets: Kalder til præsidentvalg hurtigst muligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder