Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lucescu: Barca ikke gode nok til CL-triumf

Champions League - 4. november 2020
Lucescu: Barca ikke gode nok til CL-triumf

© Dynamo Kiev


I aften skal Dynamo Kiev-træner Mircea Lucescu forsøge at sætte sit ramte hold op mod Barca i Champions League. Dynamo Kiev er uden en masse spillere på grund af coronavirus, men han tror ikke at Barca i denne sæson har kvaliteten til at vinde turneringen. Der er flere hold foran dem.

Barca har fået en historisk ringe start i La Liga men har slået Ferencvaros med 5-1 i Champions League mens han slog Juventus 2-0 på udebane. Resultatmæssigt er det flot, og man spillede da også en rigtig fin kamp mod Juventus, men med til historien skal man huske på, at man ikke mødte et Juve-hold på toppen.

- Helt ærligt, så tror jeg ikke på, at Barca har niveauet til at vinde Champions League. Det er sandt, at de gør det godt med de unge spillere, men netop derfor har de brug for tid, forklarede Lucescu på sit pressemøde i går.

- Jeg tror, at Manchester City, Bayern München og PSG er foran Barca i disse dage.

- Messi gør utrolig meget for kollektivet i Barca. Han tænker ikke kun på sig selv, men på hele holdet. Han kæmper hårdt og forsøger altid at skabe mål - eller selv score. Man kan se på ham, at han ønsker at hjælpe de unge spillere.

- Efter det, som der skete i Lisabon mod Bayern München, er det kun naturligt, at Barca har brug for at ændre. De spiller godt i Europa, men de har det svært i ligaen fordi, at holdene kender dem bedre der.

Om Dynamo Kievs ramte hold kan overraske Barca i aften må tiden vise. Barca er kæmpe favoritter til kampen, men omstændighederne taget i betragtning kan man ikke tage for let på opgaven. Man var også storfavorit mod Alavés, men end ikke mod 10 mand kunne man hente sejren.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder