Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca avancerer til ottendepladsen i La Liga

La Liga - 9. november 2020
Barca avancerer til ottendepladsen i La Liga

©


Barcas har fået en historisk ringe start på La Liga, men formåede i weekenden at hoppe et par pladser, da de hjemme slog Real Betis med 5-2. Det betyder, at man i øjeblikket indtager en ottendeplads, men heldigvis for catalanerne har de mellem 1-2 kampe i hånden i forhold til alle øvrige hold over dem udover Atletico Madrid.

På grund af Barcas deltagelse i Champions League sidste sæson, fik de sæsonens første kampe udskudt. Derfor har de i dag kun spillet syv kampe mens f.eks. Cadiz, Real Betis, Villarreal og Real Sociedad, som alle ligger over Koemans hold, har spillet ni kampe. Real Madrid og Granada har alle spillet otte kampe mens Barcas næste modstander, Atletico Madrid på tredjepladsen har spillet syv kampe som Barca.

Det er en rodet tabel, da alle kan tabe til hinanden i disse dage. I aftes var det Valencia, som bankede Real Madrid med 4-1 mens Atletico Madrid slog Cadiz med 4-0. Real Sociedad slog et amputeret Granada-hold med 2-0 mens Villarreal i Madrid slog Getafe med 3-1.

Barca har ni point op til førstepladsen Real Sociedad - men altså med to kampe i hånden. Det bliver dog ikke let for catalanerne selvom der potentielt set er seks point mere at kæmpe om. I næste runde skal de op mod Luis Suárez og Atletico Madrid, som indtil videre har ligaens absolut klart bedste forsvar med kun to mål lukket ind i syv kampe. Til sammenligning har Barca lukket otte mål ind.

Se tabellen i La Liga herLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder