Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kun Laporta og Font har nok underskrifter

Præsidentvalg 2021 - 2. januar 2021
Kun Laporta og Font har nok underskrifter

©


Den 24. januar er der præsidentvalg i Barca hvor klubbens medlemmer skal beslutte, hvem der skal sidde på magten i klubben - og der er absolut ingen tvivl om hvem favoritterne er. Joan Laporta er den klare favorit med Victor Font i anden række.

Rent potentielt er man ikke i kategorien som præsidentkandidat såfremt man ikke formår at samle nok stemmer ind. Inden den 14. januar skal man have samlet minimum 2.257 stemmer ind fra klubbens medlemmer og hvis man formår det inden deadline, så er man med i kampen om at blive præsident, hvor valget altså falder den 24. januar.

Joan Laporta og Victor Font er de eneste to, som på nuværende tidspunkt har samlet nok stemmer ind, så det er én bekymring mindre fremadrettet. Til gengæld har de øvrige potentielle kandidater endnu ikke samlet nok stemmer ind, men det forventes, at en håndfuld formår at give Laporta og Font konkurrence og komme med i kampen.

Ifølge meningsmålinger lavet af Mundo Deportivo er Joan Laporta storfavorit til at snuppe titlen som Barcas præsident nummer 41. Lige nu sidder Tusquets ved roret, men han er kun indsat som midlertidig præsident og har ikke lige så meget magt som en erklæret præsident.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder