Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta, Bartomeu og Rosell spiste middag sammen

Nyheder - 26. oktober 2023




Man havde næppe set det komme - men i går skete det. Joan Laporta accepterede en invitation til at mødes med nogle af klubbens tidligere præsidenter for at tale om situationen, der lige nu foregår i klubben. De fem seneste præsidenter Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Enric Reyna og Joan Gaspart var alle til stede ved middagen. Gaspart stod for invitationen til Laporta.

Josep Bartomeu, som er meget udskældt blandt klubbens fans for mange af sine beslutninger som præsident i klubben, udtalte for få uger siden, at det ville glæde ham at mødes med Laporta i klubbens interesse. FC Barcelona bliver i disse dage beskyldt for mange ting - bl.a. i Negreira-sagen - og derfor valgte klubbens nuværende præsident og tidligere præsidenter at spise middag sammen og tale om situationen. De alle har et klart mål: At forsvare FC Barcelona.

Over middagen blev den nuværende situation i FC Barcelona analyseret og de alle gav ord på, at de vil forsvare klubben mod de mange angreb, som kommer udefra i disse dage. Joan Laporta har hele tiden erklæret Barca uskyldig i specielt Negreira-sagen, som pt. er den mest voldsomme af slagsen - dog uden at der er nogen form for bevismateriale for at klubben har betalt sig til at få dommerhjælp.

Sandro Rosell udtalte for nyligt, at det slet ikke giver mening at give historien nogen værdi og påpegede over for folk, at Barca altså tabte La Liga på sidste spillerunde netop på grund af en dommerfejl. Havde man betalt sig til hjælp, så havde dommeren også givet Barca det mål mod Atletico Madrid, som efterfølgende blev annulleret for offside og dermed røg mesterskabet endegyldigt til Atletico Madrid.

Siden Joan Laporta kom til som klubbens præsident har han flere gange været i medierne og skyde med skarpt mod den tidligere ledelse - ført af Bartomeu - så det var ikke forventet, at de to ville sætte sig ned ved middagsbordet og tale ud. Men i klubbens interesse var følte de, at det var bedst, og selvom de ikke er bedste venner, så har de en stor kærlighed til klubben og det er det, som arbejdet lige nu går på: At forsvare FC Barcelonas værdier. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta, Bartomeu og Rosell spiste middag sammen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder