Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta: Real Madrid har udnyttet Negreira-sagen

Nyheder - 19. oktober 2023




Der er stadig ingen konkrete beviser, men alligevel kører Negreira-sagen for fulde drøn. Her er historien, at nogle mener, at FC Barcelona har betalt sig til at få dommerne på sin side igennem Negreira. Det har dog vist sig, at klubben har betalt ham for noget helt andet - og desuden havde Negreira ingen magt over dommerne.

Lige fra La Liga-præsident Javier Tebas til de tidligere dommere, så har Barca på ingen måde betalt sig til at få dommerhjælp. Det er, hvad hovedpersonerne selv siger, men alligevel er der nogen, som ønsker at få Barca ned med nakken. I dag talte Joan Laporta ud om issuet efter at han netop er blevet anklaget personligt i sagen. Den så han dog godt komme, fortæller han.



- Det er upassende for Real Madrid at præsentere sig selv i Negreira-sagen. De har intet at lave der. Jeg vil gerne have, at Florentino Perez (Real Madrid-præsident) kommer til El Clásico, forklarede Joan Laporta og satte flere ord på

- Anklagemyndigheden beskrev det som sportskorruption, men det blev i intet tilfælde nævnt som bestikkelse. Dommeren fremtvinger hele denne historie. En dommer, som kun presser. Det er ret overraskende. Men alle Barca-spillere kan være rolige - der sker ingenting.

- Jeg var allerede blevet fortalt, at der var mulighed for, at jeg ville blive undersøgt. Men de har ingenting på mig.

- Jeg forsvarer Barcas værdier. Jo mere modstand de giver mig, jo mere elsker jeg Barca. Vi er vant til disse kampe. Madridismo er i medierne og det må vi acceptere som normalt, men som Cule bliver vi nødt til at kæmpe imod. De er bange for, at vi vil gøre, hvad vi allerede har gjort tidligere: Vinde det hele igen.



- I Negreira-sagen vil vi se, om vi kommer for retten. Jeg er advokat, og jeg er rolig. Vi har et meget godt juridisk hold. Real Madrid har udnyttet Negreira-sagen for at ødelægge Barca-navnet og klubbens historie.

- Der er en sociologisk Madridismo i midten af magten. Jeg har konkurreret mod denne sociologiske Madridismo før, og jeg har vundet. De er bange for, at det, der skete i min første fase, vil blive gentaget. Vi vandt meget, og det gjorde meget ondt på dem. De led meget.

Laporta om Messi
- Vi foreslog Messi at vende tilbage i begyndelsen af denne sæson. Han tog en beslutning, og vi forstår og respekterer den. I Miami tror han, at han vil have mindre pres. Det, vi tænker på, er at finde et øjeblik til at give ham en stor hyldest. Det ville være fantastisk, hvis det var til premieren på det nye Camp Nou.

Laporta om VM på Camp Nou
- Vi har allerede bedt om at være vært for VM i 2030, og selvfølgelig vil vi gerne være vært for finalen. Jeg tror, vi i hvert fald vil være vært for en semifinale. Finalen? Jeg gætter på, at 'overmagten' vil have, at det skal være på Bernabéu. Vi vil bede om det, fordi Camp Nou fortjener det, men jeg ved ikke, om det sker.

- Hvis intet uventet sker, så står Camp Nou helt klar i 2026. Hvis alt går vel, så vender vi tilbage november 2024 Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Real Madrid har udnyttet Negreira-sagen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder