Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca bekræfter to corona-tilfælde

Coronavirus / COVID-19 - 4. januar 2021
Officielt: Barca bekræfter to corona-tilfælde

Sent mandag aften bekræfter Barca, at to medlemmer af klubbens stab er blevet testet positiv for coronavirus. Klubben har allerede taget initiativ og meddelt sundhedsmyndighederne og hele truppen skal i morgen testes på ny for at sikre, at der ikke er flere positive.

Det var efter dagens coronatests, at man fandt frem til, at to af klubbens stab er blevet ramt af coronavirus og det betyder, at man i morgen udsætter træningspasset, som egentlig var programsat til klokken 11. Desuden har man også bremset for Ronald Koemans pressemøde forud for onsdagens udekamp mod Athletic Bilbao. Yderligere informationer vil Barca melde ud straks som man har strikket en plan sammen.

Med træning klokken 11 og pressemøde klokken 13 var der ellers lagt op til en normal dag for Barca, men efter at to mand fra holdets tekniske stab er blevet testet positive, ændrer man altså planen. Om det får betydning for onsdagens udekamp mod Athletic Bilbao er på nuværende tidspunkt usikkert.

I og med at staben har været tæt involveret i spillernes hverdag, skal alle mand testes i morgen. Derfor kan det ske, at der bekræftes flere tilfælde i morgen - men hidtil er det altså kun to mand, som er sendt hjem i isolation.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder